واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد! رئیس جمهور در واکنش به نرخ تورم: دولت کوچک خواهد شد ترکیه بودجه نظامی‌اش در ۲۰۲۵ را به ۳۷.۵ میلیارد دلار می‌رساند کابینه رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های مقاومت از مناطق تحت کنترل ارتش را بررسی می‌کند آمریکا یک مهاجر افغانستانی را بدون داشتن جرم مشخص به صورت نامحدود بازداشت کرد عارف: مطالبات مردم از سوی دولت به درستی انجام شود
سرخط خبرها

فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۵۶۴۰۹
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۸
فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴)
رئیس جمهوری آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، نام وزارت دفاع این کشور را در ادامه سناریوی خود برای نمایش قدرت نظامی واشنگتن به «وزارت جنگ» تغییر داد در حالیکه تغییر نام رسمی یک نهاد به مصوبه کنگره نیاز دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا عصر جمعه به وقت محلی در اقدامی جنجالی با امضای یک فرمان اجرایی در دفتر بیضی شکل (دفتر ریاست جمهوری) کاخ سفید، دستور داد عنوان «وزارت جنگ» به‌عنوان نام دوم وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا احیا شود.

ترامپ پیش از امضای این فرمان در سخنانی که بصورت زنده از کاخ سفید پخش شد، گفت: «به‌نظر من، این نام بسیار مناسب‌تر است، به‌ویژه با توجه به شرایط کنونی جهان. ما قوی‌ترین ارتش جهان را داریم.»

او برغم آنکه در دوره دوم ریاست جمهوری ادعا کرده است که به دنبال جنگ‌های بی پایان نیست، مدعی شد: پیام تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ پیام پیروزی بر دشمنان است. آمریکا بسیار قدرتمند است، قدرتمندتر از آنچه دیگران بتوانند واقعا درک کنند.

رئیس جمهوری آمریکا پس از امضای این فرمان اجرایی، بار دیگر ادعا‌های خود علیه حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را تکرار کرد و گفت: فرماندهی عملیات علیه جمهوری اسلامی موفق و بدون نقص بود و این عملیات فراتر از یک حمله بود. این حمله کاملا بدون نقص و همانطور که شرکت سازنده بمب‌افکن بی‌۲ بیان کرد، بدون حتی کوچکترین ایرادی انجام شد.

پیت هگزث وزیر دفاع آمریکا که نام وزارتخانه تحت تصدی او به وزارت جنگ تغییر کرد، گفت: این فقط یک تغییر نام ظاهری نیست بلکه بازگشت و بازگرداندن آنچه ترامپ هدایت کرده است، می‌باشد؛ بازگشت روحیه جنگجویی و پیروزی.

رئیس پنتاگون تاکید کرد: وزارت جنگ قرار است قاطعانه بجنگد، البته نه جنگ بی‌پایان. ایالات متحده قرار است جنگجو تربیت کند نه صرفا مدافع و قرار است موضع حمله داشته باشیم نه فقط دفاع.

او پس از این فرمان اجرایی، عنوان خود را در شبکه‌های اجتماعی از وزیر دفاع به وزیر جنگ تغییر داد.

بر اساس اعلام کاخ سفید، این فرمان اجرایی ترامپ، تمام وزارتخانه‌ها و نهاد‌های اجرایی دولت فدرال آمریکا را موظف می‌کند، در ارتباطات داخلی و خارجی خود از عنوان ثانویه «وزارت جنگ» نیز در کنار «وزارت دفاع» استفاده کنند.

همچنین، به رئیس پنتاگون دستور داده شده است که اقدامات لازم از جمله پیشنهاد‌های قانونی و اجرایی برای تغییر دائمی نام رسمی «وزارت دفاع ایالات متحده» به «وزارت جنگ ایالات متحده» را تهیه و ارائه کند.

ترامپ در مصاحبه‌ای در ماه گذشته میلادی (اوت) مدعی شد که تاریخچه پیروزی‌های جنگی آمریکا در دوران «وزارت جنگ» شگفت‌انگیز بوده است. او درباره نیاز به تصویب کنگره آمریکا برای تغییر نام این وزارتخانه گفت: «ما مشغول پیگیری همین کار هستیم و مطمئن هستم که کنگره موافقت خواهد کرد.»

وزارت دفاع آمریکا در سال ۱۷۸۹ با نام «وزارت جنگ» تاسیس شد و تا سال ۱۹۴۷ با همین نام فعالیت می‌کرد. پس از جنگ جهانی دوم، هری ترومن رئیس جمهوری وقت آمریکا، با امضای «لایحه امنیت ملی»، ارتش، نیروی دریایی و نیروی هوایی را ادغام کرد و نام آن را «تشکیلات ملی نظامی» گذاشت و دو سال بعد، در سال ۱۹۴۹، نام وزارت دفاع بر آن نهاده شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->